torstai 21. toukokuuta 2015

Loppu häämöttää

Tässä tuli pienehkö tauko päivitysten välillä, mutta viimeiset 3 viikkoa ovat menneet niin nopeasti ohi notta ei olla muistettu kirjoittaa mitään. Myöskin ensimmäisen kuukauden jälkeen sisäinen turistini on rauhoittunut ja olen omaksunut tätä virolaista arkea. Kun kerkeää luomaan rutiinia niin siitä ei juurikaan jaksa poiketa sen enempää.

Olemme joka aamu menneet vieläkin bussilla Mõdrikuun töihin ja palaamme joskus iltapäivällä, joskus aikaisemmin joskus myöhemmin riippuen kiireestä. Koulun opiskelijoilla on koulu loppumassa, kuten meilläkin, niin on ollut pientä paniikkia lopputöiden tulostamisten kanssa, eli olemme setvineet enimmäkseen tämänlaisia ongelmia. Päivystämisessä on mennyt loput ajasta, mikä on sopinut minulle, sillä minulla on ollut aikaa harjoitella ammattikorkeakoulun valintakokeisiin. Kun on kerennyt omaksua arkea tarpeeksi niin ei oikein osaa kertoa mitään merkittäviä tarinoita. Normaaleja duunipäiviä yhtä kaikki. Viikonloput ovat menneet nukkumiseen koska on väsyttänyt töiden jälkeen. Olemme jatkaneet sitä että käymme viikonloppuisin jossakin syömässä, mutta nyt on melkein kaikki Rakveren raflat jo koluttu läpi.

Eipä tässä oikeen muuta. Tänä viikonloppuna pitäisi lähteä takaisin Suomea päin, koska meillä on reilusti asioita hoidettavana, olimmehan seitsemän viikkoa poissa. Minä ainakin yritän tehdä jonkinsorttista "final thoughts"-tekstiä kunhan päästään Suomenlahden yli. Katsotaan sitä sitten silloin.

Viimeistä työpäivää odotellessa, väsyttää vieläkin,

Jaakko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti