torstai 9. huhtikuuta 2015

3. Työpäivä

Aamu alkoi herätyksestä 6.45 virkeenä ylös ja valmistautumaan työpäivään. Olimme aamulla ripeitä ja olimme jo hyvissä ajoin linja-autoasemalla. Bussi matka taittui vartti tunnissa ja saavuimme koululle. Menimme Danielin työhuoneeseen odottelemaan jos saataisiin jotain ongelmia ratkottavaksi. Odottelun lomassa Jaakko opiskeli hänelle uutta koodikieltä nimeltä Python. Minä taaskin lueskelin configuration managementista tietoa ja sisäistää sitä. Ruokailuun lähdimme 11.30 ja ruokana oli kanaa ja pastaa. Ruoka oli hyvää eikä valittamisille jäänyt varaa. Loppupäivä meni samoissa merkeissä. Danielilla loppui tänään koulutus ja huomenna on ensinmäinen työpäivä hänen kanssaan. Huomenna siis saadaan tehtäviä ja ohjeistusta niihin.

Saavuimme takas Rakvereen iltapäivällä. Kävimme kaupassa ja sen jälkeen kokeiltiin että saisinko nostettua jostain automaatista rahaa kun eilen ei mikään automaatti hyväksyny korttiani. Kaupassa kortti toimi moitteettomasti mutta automaatit eivät tukeneet OP.een kortteja. Jaakko taaskin sai nostettua rahaa ja sillä selvitään huomiseen. Asuntolaan selvittyämme syötiin leipää ja lepäiltiin.

Kuulin tiistaina että paikallisessa Virma Pubissa toimii paikallinen biljardi clubi joka järjestää joka torstai kello 18.00 pienet kisat. Ajattelin että käyn kysymässä voinko osallistua kisoihin. Saavuin ennen kuutta peli paikalle ja kysäsin osallistumisestani ja vastauksena tuli vain tottakai. Pelejen lomassa juteltiin minkäläinen biljardi kulttuuri täällä on. Pelit päättyivät ja pelasin häviimättä peliäkään. Nyt täällä asuntolassa surffailua ja kohta nukkumaan.

-Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti