maanantai 20. huhtikuuta 2015

Viikonloppu

Viikonloppumme alkoi perjantaina, kun Daniel oli sopinut menevänsä messuille. Suunnittelimme torstai illasta että lähdettäisiin perjantai aamuna Tallinnaan. Heräsimme aamusta, jonkin aikaa asuntollalla oltiin ja sitten lähdettiin linja-autoasemalle odottamaan. Oltiin Tallinnassa yhden maissa päivällä. Bussi matka kesti noin puolitoista tuntia. Ensimmäisenä suunnattiin Stockmannille ja käytiin kiertelemässä, eihän sieltä nyt mitään mielenkiintoista löytynyt ja lähdettiin kävelemään kohti Foorumia ja Viru keskusta.


Foorumi oli nopeasti kateltu paikka. Yks käytävä ja pieniä liikkeitä ympärillä. Päivä alkoi vaan pitenemään ja nälkä tulemaan. Etsittiin Jaakon kanssa ruokapaikkaa, päädyttiin Subway.hin ja ajattelimme että tässä otetaan jotain pientä ja käydään myöhemmin syömässä paremmin. Väli tankkauksen jälkeen lähdettiin Viru keskukseeen jossa kierrettiin liikkeitä ja etsittiin minulle uusia kenkiä. Aikamme katseltiin ja sitten löytyi sopivat kengät, ostin kengät ja rupesimme suuntaamaan takaisin kohti linja-autoasemaa ja tarkoitus olisi vielä käydä syömässä, jos joku sopiva paikka sattuu matkan varrelle. Linja-autoaseman vastapäätä oli New York pitsa mesta. Hawaii pannupitsat syötyämme suunnistimme linja-autoasemalle ja katsomaan monelta seuraava bussi lähtee kohti Rakvereä. Ostettiin liput ja odoteltiin 20 minuuttia bussin lähtöä. Saavuimme takaisin Rakvereen ja lähdimme asuntolalle vähäksi aikaa lepäilemään. Käytiin illemmasta pelailemassa biljardia ja loppu ilta asuntolalla. 

Launtaina oltiin asuntolalla ja käytiin syömässä Ararat grillillä. Se oli hienon näköinen ravintola ja ruoka oli todella hyvää ja sitä oli reilusti. Asiakaspalvelu oli vähän hidasta, mutta jos kiirettä ei ole niin on käymisen arvoinen paikka! Uskon että käymme toisenkin kerran syömässä siellä! Lauantai ilta menikin rauhallisesti asuntolalla ja sunnuntaina päivä samalla tavalla. 

-Toni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti